Vakantiehuis huren
Home Ligging Kalender Tarieven Contact  
10/04/2019

Ideaal voor een lang weekendje weg.
Een plek om komt echt tot rust te komen!
Het huisje is drie uurtjes rijden vanaf Nederland.

Lees meer>>>


10/03/2019

Als u een lekker Belgisch biertje wilt drinken dan kan dat, want in het gezellige stadje Rochefort wordt er onder andere heerlijk Rochefort bier geschonken.
Lees meer>>>

14/02/2019

Voor liefhebbers van natuur en dieren is het de ideale omgeving om echte herten en wilde zwijnen te zien en heerlijk te wandelen, zwemmen, kanoen en fietsen.
Lees meer>>>


 

LIGGING?
Het huisje ligt slechts 5 minuten van het schattige dorpje Tellin dat weer 10 min van Rochefort ligt, waar gezellige winkels en restaurants te vinden zijn. Van daar is het maar 10 minuten rijden naar Han sur Lesse, waar u bekende grotten van Han kunt bezichtigen. Het Mooie jachthuisje ligt midden in het bos dus het is mogelijk dat u onverhoopt een spin of een verdwaalde bij tegenkomt maar dit is niet meer dan logisch midden in het bos. We proberen het huisje zo schoon mogelijk te houden maar kunnen de natuur niet vertellen wat te doen. 20 minuten verderop vindt u St. Hubert, bekend om de jachtfeesten. Ook de mooie en bijzondere kathedraal is een bezoekje waard. Voor geoefende fietsers een ideale omgeving om fietstochten te maken. Fietsen kunt u huren in Rochefort, aan het einde van de hoofdstraat, rechts na de kerk. In de winter kunt u langlaufen in St Hubert. Skiën kan ook natuurlijk in het bekende Baraque de Fraiture (ongeveer 1 uur rijden).
Bekijk de ligging met Google Maps en klik op street view en bekijk de unieke ligging van het vakantiehuisje..


Belgie  | Home | Sitemap | Contact | Info | FAQ | Links |
© All Rights Reserved. 2005- 2019. Ereventussenuit.info

Home