Vakantiehuis huren
Home Ligging Kalender Tarieven Contact  
10/04/2019

Ideaal voor een lang weekendje weg.
Een plek om komt echt tot rust te komen!
Het is drie uurtjes rijden vanuit Nederland.
Lees meer>>>


10/11/2019

Als je lekker een Belgisch biertje wil drinken dan kan dat want in het gezellige stadje Rocehfort wordt er onder andere heerlijk Rocherfort bier geschonken. Lees meer>>>

14/04/2019

Voor liefhebbers van echt wild is het de ideale omgeving om heerlijk te genieten van herten en wilde zwijnen.
Lees meer>>>

 

UIT HET DAGBOEK VAN HET JACHTHUISJE IN TELLIN.

Lekkere Wandeling
We hebben een aantal lekkere wandelingen door de bossen rondom het jagershuis gemaakt, samen met onze dochter van 14 maanden.
‘s Avonds zaten we gezellig voor de open haard terwijl het buiten ijzig koud aanvoelde.De rust en natuur hebben ons laten zien in wat voor drukke- en haastige wereld wij normaal gesproken leven. Het is goed om dit af en toe te realiseren!
Bedankt voor de gastvrijheid!

De kleintjes hebben volop genoten
Het wandelen en het zelf op zoek gaan naar denneappels was een groot feest voor onze kinderen. We hebben zelf heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de mooie natuur. We hebben zelfs heerlijk gegeten in een leuk restaurantje net als je binnen komt in Tellin, zeker de moeite waard.
Paradijsje
Wat een paradijsje! We hebben het alle vier heel erg naar onze zin gehad. Geen tv (even afkicken) en een échte stilte en rust heerlijk!! Scrabble en lezen en slapen. De hond vond het ook geweldig en wilde steeds naar buiten. We komen zeker een keer terug ( in ieder geval met z’n tweeën, zonder kids).

Rustgevend huisje
Bij deze willen wij jullie bedanken voor het huren van dit rustgevende huisje. Wij hebben genoten en zijn flink uitgerust. Het huisje is zo vertrouwd en huiselijk dat als je hier bent gelijk alle drukte van het normale leven van je afvalt. ‘s Avonds heerlijk de open haard aan en alle luiken sluiten, geeft een heel behaaglijk gevoel. We weten dat het ‘s avonds donker kan zijn, maar hier is het echt zo donker dat je eigenlijk niet eens naar buiten durft. Wat dus betekent dat een zaklantaarn echt nodig is. Wij zouden het fantastisch vinden hier nogmaals te komen logeren. Hartelijk dank en tot gauw misschien.

Heerlijk
Heerlijk, heerlijk, heerlijk, wat een geweldig huisje op een nog mooiere plek! We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving en hadden 3,5 dag prachtig weer. Het huisje voorziet in alle gemakken en het voelt direct als thuis, dat kan niet anders dan zijn ingericht door lieve gastvrije mensen. Hartelijk dank, ook voor alle kleine dingen die ons opvilen in het huisje, zeker tot ziens!

Prachtige Omgeving
Wat een fijn huisje in een prachtige omgeving. Het enige wat we gedaan hebben is luisteren naar de stilte,genieten van de rust, demooie wandelingen en het glas wijn bij de open haard! Geen vossen gezien, wel een ree en een groepje herten (mannetje met 4 vrouwtjes). Nota bene tegenover het huisje aan de andere kant van de weg! Kortom een heerlijk weekend en weer volop energie!


De Hond
Wij hebben hier genoten en Chia de hond nog veel meer! En we komen heel graag nog eens terug. De rust en de stilte zijn hier zo deugddoend, daar willen we nog van komen proeven.

Zoektocht
Onze zoektocht naar het perfecte vakantiehuisje in de Ardennen is sinds dit weekend afgelopen! We hebben het heerlijk gehad en komen zeker terug!

Prachtige Natuur
Het was weer heerlijk! Genoten van de prachtige natuur en de rust in dit fijne vakantiehuis. We kijken weer uit naar de volgende vakantie!

Voorrecht
Wat een voorrecht om hier te mogen zijn! We hebben een prachtige week gehad, met één dag regen en verder droog. Zelfs in de zon gezeten overdag voor het huisje en eind van de dag aan het eind van het laantje (bij de voordeur omlaag). Helaas geen wild gezien, wel een koolmeesje dat z’n nestje bouwt net onder een dakpan bij de goot. Hout gesprokkeld (veeeeeeel!), het kasteel in Bouillon, de boeken winkels in Redu, schommelen, lezen: we hebben allemaal genoten! Tot een volgende keer.

Heerlijk hier
Wat is het toch heerlijk hier! Er is maar een ding wat biet bevielen dat is dat het toch te kort was! Net wanneer wij begonnen te ontspannen , was het alweer zondag. Wij komen zeker weer terug voor iets langer te genieten van jullie sprookjesbos-huis.

Huisje midden in het Bos
Een erg leuk huisje zo midden in het bos. We hebben de auto bijna niet gebruikt, behalve voor het boodschappen doen. Vanuit het huisje konden we zo direkt het bosin om te wandelen en mountainbiken. Onze peuter van 2,5 vond het geweldig: op zoek naar kabouters en reuzen. En de aanwezige tekenfilms kwamen goed van pas op de paar regenachtige middagen die we hebben gehad.

Overtrof onze verwachtingen
Het huisje overtrof onze verwachtingen die we hadden bij het zien van de foto’s op internet: in het echt is het veelmooier! Wat een heerlijke knusse plek, wat een sprookjesachtig huis en wat een rust! Bij het ontbijt-buiten genoten van de vogels, de zon en het gebrek aan lawaai. Dit hadden we gehoopt te krijgen toen we een weekendje Ardennen boekten. Wat zijn we blij dat u dit verhuurd! We komen hier zeker nog eens terug. Eer dat we alle wandelingen in de omgeving hebben gemaakt…………………

In de zomer
Heerlijk om hier eens in de zomer te zijn! Echt zomers kon je het wel noemen! Elke dag zon (+25°) en donderdag zelfs 36°! s’ Avonds kwam de afkoeling doorhevig onweer, bij elke klap sprong de elektra uit, zo hevig was het! Wild hebben we rond het huis niet gezien, wel werden we onaangenaam verrast door een vleermuis die ’s nachts door onze slaapkamer fladderde! Zie die maar eens te vangen, na lang zwoegen lukte het m.b.v. het tafelkleed! Het was een heerlijke week, we hopen hier nog vaak te komen.

Begin van de Herfst
Een waar voorrecht om hier het prille begin van de herfst waar te nemen! Wat een prachtige natuur en heerlijk die vrijheid, geen bordjes die gebieden dat je na zonsondergang ergens niet mag lopen of “hier honden aan de lijn”. Nederland mag hier een voorbeeld aan nemen want blijkbaar houden de mensen het zonder die bordjes véél schoner! Van de 8 heerlijke avonden hebben we er maar 1 (noodgedwongen, veel wind en wat regen) binnen bij de haard doorgebracht. Het goede vuur + muziekinstallatie maakten dat ook deze avond prima was, maar er gaat voor ons niets boven het buiten bivakkeren! Vuur aan en de 2 kwartels (gekocht met de koppies er nog aan) heerlijk geurend op de bbq! Wild in overvloed gezien! Als je een uur voor zonsondergang heel stilletjes met je jeepje hier rondrijdt,iedere avond, dan kun je het grote geluk hebben, zoals bij ons, om in totaal 38(!) wilde dieren te zien: 26 reeën, 5 hazen, 1 vos, 1eekhoorn en 3 wilde zwijnen, waarvan we er 1 op nog géén 2 meter afstand hebben kunnen fotograveren, prachtig! ’s Avonds onder het genot van een drankje bij het vuur de dag doorgenomen en dan rond middernacht heerlijk wegzakken onder ’t fijne dekbed in een goed bed! Het huis is top en van alle gemakken voorzien, we zouden hier zo permanent kunnen wonen, echt ons ding! Een oase van rust, zo veelrust dat onze dochter die ruim 5,5 maanden zwanger is, haar buik letterlijk voelde groeien! Horrido, onze ruwharige teckel, heeft ook de vakantie van haar leven gehad. Door de bewegingsvrijheid die ze hier had, vergat ze bijna waar ze alle botjes had begraven.Kortom een fantastisch week, waarvoor we jullie hartelijk danken.

Gezellig
We vonden het heel gezellig in jullie huisje, vooral ’s avonds bij de open haard. Wat een rust hier en een hele mooie omgeving voor te wandelen en te fietsen. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf!

Super
Met een toch iets onbehaaglijk gevoel hebben we vanmorgen jullie fantastische huisje opgeruimd. Waarom?, omdat we gewoon niet weg willen! Ons weekend was in 1 woord “super”! Ondanks de klopjacht vlak voor onze deur, hebben we toch een ontsnapte hinde voorbij zien schieten “gelukkig”! Hopen dat ze nog ergens vrolijk rond loopt! We hebben ontzettend goed weer gehad dag 1 en 2, daarna wat regen maar dat heeft onze fijne dagen niet minder gemaakt. We hebben veel gewandeld en gezien, zelfs nog in de grotten geweest,echt top. Op jouw aanraden in het restaurant in het dorp gegeten, niets teveel gezegd! Niet te vergeten dat je geweldig kunt wandelen, onverwacht een zwarte route gelopen en dat zonder stokken haha, maar wel met spierpijn. Over het huisje niets dan lof, open haard is nu wel een must in Nederland, geweldig! Kortom: reuze bedankt! We komen graag nog eens terug en zullen thuis iedereen aanraden dat je hier 1 maal in je leven toch geweest moet zijn!

Romantisch
We hebben hier echt een gezellig weekend gehad! Wij kijken ieder jaar uit naar de open haard, waarbij wij ook ’s nachts sliepen, super romantisch! Dit jaar zijn wij ook naar de grotten van Han geweest. Het was echt mooi en interessant, je kan zoveel doen in deze omgeving! Bedankt voor alles en jullie horen weer van ons volgend jaar!

Tweede keer
Voor het tweede achtereenvolgende jaar mijn verjaardag gevierd in dit sprookjeshuisje. Een betere plek kan je je niet wensen om, samen met mensen die je dierbaar zijn, te genieten van de Ardennen. Tot de volgende keer!

Tot rust komen
We hadden dit huisje geboekt om na een hele drukke en stressvolle periode tot rust te komen. Vooraf hadden we tegen elkaar gezegd “ wat zou het leuk zijn als er sneeuw zou liggen”. Tadaa!!! bij aankomst lag er alleen een dun laagje! De wildscore bleef beperkt tot onze hond en een veldmuisje, maar dat werd gecompenseerd door de prachtige sneeuw, waarin het idyllische huisje zelfs een romantisch paradijsje werd. Ondanks dat het de eerste nacht -14° was, hebben we het niet echt koud gehad. Al met al waren het 3 prachtige dagen en gaan we ontstresst de drukke maatschappij weer in!

Niet meer naar huis
Eigenlijk willen we niet naar huis ( en dat zegt iemand die altijd heimwee heeft) Verschrikkelijk mooi, rustig en een erg leuk huisje. terug naar de drukte…..
Bedankt en zeker tot ziens.

Gezellig knus Hans en Grietje huisje.
Sfeervol, rustig, gerelaxed.
Wie weet tot ziens.

Aanrader
Op aanraden van onze vrienden zijn we hier bij jullie verzeild geraakt.
En absoluut zonder spijt, want ook wij hebben genoten van de waanzinnige rust hier.
De kindjes hebben zich prima vermaakt in het bos dus genoten wij ook.
Wij willen zeker terugkomen, want we voelden ons zó uit, maar ook zó thuis !
Bedankt voor de heerlijke tijd.

Eindeloos
Wat een voorrecht om in dit gebied een huis te hebben.
Wandelen-eindeloos-zo vanuit je huis, zonder eerst de auto te hoeven pakken; geweldig.
De combinatie van dichte bossen ( dichtbij) en uitgestrekte vergezichten maakt het hier zo geweldig aantrekkelijk. ’s Avonds voor de open haard met een glas wijn, napraten over je belevenissen maakte het voor ons helemaal af.

Even bij komen
Wat een heerlijk huisje. Ideaal om even bij te komen uit de hectiek van het normale leven. De hond heeft genoten, de kinderen hebben genoten, wat willen ouders nog meer.

Idyllisch Huisje
Een sprookje in het bos, Idyllisch huisje, fantastische ambiance, het heerlijke buitenleven, het sprokkelen van hout, gezellig kampvuur, verhalen vertellen en voorlezen, eindeloos spelletjes doen . Zwemmen bij de riviertjes, de grotten van Han, kayakken, klimmen, wandelen.

Heerlijke rust
Het huisje heeft alles wat men nodig heeft voor een week heerlijke rust. De publicatie en de beschrijving van het voormalig jachtpaviljoen waren al zo mooi .
Eenmaal hier aangekomen overtreft dit al onze verwachtingen.


| Home | Sitemap | Contact | Info | FAQ | Links |
© All Rights Reserved. 2005- 2019. Ereventussenuit.info
Home